Telefoonnummer

020-6123842

Email

Vera.boon@hetnet.nl

Yoga beoefenen in alle seizoenen in het Beatrixpark in Amsterdam.              

Yoga en natuur is een tweeledige ervaring. Je beoefent yoga en bent buiten in de natuur. Het is ook een wekelijkse ervaring en steeds weer anders. We doen het in het Beatrixpark, het is er niet te druk en heeft een vriendelijke sfeer. De yoga doen we zonder mat, dus staande asana’s ( yogahoudingen /oefeningen) Het wordt ervaren als ‘een reis’, want na een aantal asana’s lopen we naar een andere plek met andere natuur de route. De reis is steeds anders.

We spreken af bij de zij ingang Diepenbrockstraat/Boerenweteringpad naast de Rai. Het is dicht bij het Artsenijhof met haar kruiden en bij de  prachtige vijver, die ieder seizoen verandert door de planten die er omheen staan.

Hoe gaat de les? We beginnen met een staande warming up in een beschutte omgeving. Na wat meer oefeningen gaan we naar een andere plek. Onderweg is daar de natuur en het parkleven. Je kan je verwonderen over de bijzondere bomen bewegende dieren, bloeiende planten enz. Een volgende plek kan zijn rond of onder een boom, of met het uitzicht op de romantische vijver, of rond een perk in de Artsenijhof. Afhankelijk van het weer is het afwissend in de zon en schaduw. We hebben een beschutplekje voor als het regent. Zelfs dan heeft het bekoring. De regen brengt je meer naar binnen.  Met krachtige wind is het ook een bijzondere ervaring. De les wordt afgerond met een staande ontspanning.

De groep is maximaal 10-12 mensen.

Buitenyoga is op maandag van 11.00-12.00 uur. We spreken af bij de grote ingang aan de Diepenbrockstraat/Boerenweteringpad.

Wilt u deelnemen? Bel Vera Boon 020-6123842