Telefoonnummer

020-6123842

Email

Vera.boon@hetnet.nl

Ik voel me vrij en veilig bij jouw lessen..Ik zit dan ook volkomen “open” en wacht wat er komt. Je manier van even losmaken van je lichaam en contact maken met zowel de aarde als  de kosmos…….. gaat vanzelf, dat heeft ook zeker te maken met je stem en de rust die je uitstraalt. Meer en meer leer ik mijn “moet”- gedachten naar de achtergrond te “schuiven” .en dan komt er rust over me. Kortom mijn denkproces komt in andere relaxte sferen. De ene keer meer dan de andere keer. Dat accepteer ik dan. Dat accepteren vind ik ook een “Attire l’attention”. Daar heb jij me op geattendeerd en gebruik dat ook in je yoga-lessen! Het met aandacht lopen gaat me steeds beter af en geeft een fijn gevoel! Na de meditatie voel ik me ook te(vrede)n! Kortom: hoop nog lang van je lessen/begeleiding te mogen genieten! I.C.

Een weekend mediteren in de Abdij in Doetinchem heeft voor mij een houdbaarheidstijd van een jaar! B. F.

Eén van de beste dingen voor mij van 2022 is de ontdekking van jouw lessen voor mij geweest! A. T.

Dank voor je fijne lessen waarmee ik elke maandag de week weer begin. Zo’n fijn en helend ritueel. C. M.

De laatste yogales was weer mooi. Het is altijd zo’n prachtig ‘verhaal’, m.a.w. de ene oefening volgt zo logisch na de ander. Verheug me om in januari weer door te gaan. Een goede aanvulling hiernaast is de fysio, maar de yoga is meer helend. Voor de heup en voor mezelf. T. de V.

Eerdere reviews

Blij ben ik met de yogalessen van Vera. Ze is aardig, rustig, heeft een prettige stem, en geeft grondig les. Ze heeft een schare van trouwe cursisten. Ik ben niet de enige die baat heeft bij de les. Ondanks ook lichamelijk ongemak word ik geheeld door de lessen. Het is een goed begeleid moment in een drukke werkweek.  Het revitaliseert me. Het is van heel veel waarde voor me. – K. F.

Ik wil je ook graag even vertellen, dat de yoga me ontzettend goed doet! Ik zit weer ‘in mijn lichaam’. De afgelopen jaren leek het of ik erboven hing. Ik sta weer met beide benen in mijn eigen leven. In de vakantie heb ik een yogamatje gekocht en doe nu thuis ook regelmatig yoga. Ik had wel verwacht dat yoga goed voor me zou zijn, maar dat ik zo snel zulke grote stappen zou maken, had ik niet verwacht. Dank je wel voor de fijne lessen! – N. G.

Ik volg al 15 jaar de yogalessen in huize Lydia, ook nu ik al 5 jaar in Amstelveen woon. Heb daar gekeken bij een andere docent. Nee ik blijf toch bij Vera. De yoga  en de ademoefeningen zijn zeer nuttig voor mijn rugklachten en mentaal vaar ik er ook wel bij. De opbouw van de les is aangenaam. De rust en de concen tratie die ze erin brengt verhoogd de sfeer en brengt me bij mezelf. Ik kan me makkelijk overgeven. – A. O.

De yoga geeft me houvast en structuur. De docente bouwt de les langzaam op, is zorgvuldig en respecteert je grenzen. Mijn ervaren yogadocente Vera heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Mijn medicijngebruik is verminderd, voel me veel beter in mijn vel, heb minder klachten en leer het meer accepteren. Heb meer energie voor andere activiteiten. Ik blijf een constante stijgende lijn ervaren in mijn welzijn die ik zonder de yogalessen vermoedelijk niet zou hebben bereikt. Het is goud waard en valt niet in geld uit te drukken. De dinsdagochtend met de fijne yogalessen in de mooie ambiance is voor mij een lichtpuntje in de week. Ik hoop dat ik de lessen nog lang bij Vera zal kunnen volhouden. – G. B.

Als kunstenaar ben ik vaak en veel alleen. Juist daarom zijn de yogalessen van Vera Boon in huize Lydia meer dan een yogales. Warm, sociaal en ontmoeten van diverse mensen in de buurt. Geniet wekelijks van haar lessen ze doen me meer dan goed, lichaam adem, welzijn. Ik geniet enorm van de opbouw en haar creatieve talent van waaruit ze de lessen geeft. – S. H.

De yoga is voor mijn lichaam heel belangrijk i.v.m. lichamelijke klachten. De docente is fantastisch. Het heeft me al veel verder gebracht naar verbetering. – J. de W.

 Yoga zorgt voor spiergroepen die we in het dagelijks leven niet veel gebruiken, hou de mobiliteit en de conditie op peil. Ik denk dat het beoefenen van yoga een uitstekend preventief middel is om uit het zorgcircuit te blijven, zowel geestelijk- als de fysieke zorg. – A. C.

Ik ben een man van 80, beleef sinds enkele jaren veel plezier aan het yoga doen. De sympathieke steun van de docente en de gezellige sociale opvang. Een bron van krachtgevende impulsen om de daarop volgende week psychisch te overbruggen. – M. C.

Ouderdom komt met gebreken. Het is heel prettig onder vakkundige leiding van Vera Boon tijdens de yogales alle delen van het lichaam in beweging te brengen. Bij ziekte sturen we een kaart. Meeleven is ook van belang. – W. de V.